Ihanaa, Lapsukainen nukahti jo kahdeksalta! Kerrankin ehtisi katsoa vaikka Docventuresin, jonka uusi kausi starttasi viime viikolla. Elokuvailta ja sipsipussi houkuttelisivat, mutta jo etukäteen on tiedossa, että siitä ilosta joutuu jälkikäteen maksamaan ikävän hinnan vatsanväänteillä ja näppylöillä. (Tai ainakin minä joudun. Aikuisuudessa on monia ikäviä piirteitä, joita kukaan ei jostain kumman syystä paljastanut etukäteen.)

Onneksi minulla on ei-itse-keksimäni nerokas keino, jolla pystyy SEKÄ syömään sipsejä ETTÄ välttymään suurimmalta osalta ikävistä oireista. Kiitokset vinkistä siskolleni L:lle. 🙂

Tee näin:

Mene kauppaan. Osta kurkku, pari porkkanaa, pari omenaa ja 75 gramman pussi sipsejä. Osta dippiä jos tykkäät siitä. Mene kotiin, kuori porkkanat, paloittele hedelmät ja kasvikset ja aseta ne tarjolle sipsien ja dipin kanssa. ÄLÄ SYÖ KAIKKEA YKSIN! Tarjoilusta riittää hyvin kolmelle hengelle, tai vähintään kahdelle, jos olette kovia syömään. Hyvä seura ja hyvä elokuva lisäävät kokemuksen intensiteettiä. Älä toista joka päivä. (Tai jätä siinä tapauksessa ne sipsit välillä pois.)